ГОЛОВНА – Новини

23 Лютого 2018

Ковток води – ковток краси!

Сонце все вище, бажання подобатися собі і оточуючим – все більше!

Сонце все вище, бажання подобатися собі і оточуючим – все більше!
 

Природна мінеральна вода – це головна частина людського організму! Вона підтримує наш організм в порядку і саме завдяки їй ми маємо змогу бути здоровими і красивими!

 

Саме тоді, коли цієї речовини не вистачає в організмі – ми можемо побачити і зрозуміти всю її важливість! Нестача води в першу чергу позначається на самопочутті та здоров’ї. Людина відчуває слабкість, загальне нездужання, також помітно страждають волосся, шкіра і звісно, що сповільнюються процеси обміну речовин, а це в свою чергу призводить до накопичення жиру в тканинах.

 

 

Нестача води позначається не тільки на зовнішньому вигляді людини, вона несе за собою значний ряд захворювань. Підвищиться дратівливість, головна біль, психічні розлади та депресія. А при сильному зневодненні людина може впасти в кому! Тому, беззаперечно, аж ніяк не можна перебільшити значимість води.

 

Якщо ви все ще не вживаєте достатньої кількості води, то саме час почати! І ось головні зміни, які при цьому відбудуться.

 

Вода покращує зовнішній вигляд шкіри. Під час зневоднення шкіра виглядає висушеною, тому що коли організму не вистачає рідини, він черпає її зі шкіри для зволоження внутрішніх органів. Люди ж витрачають значні кошти на дорогу косметику для обличчя і тіла сподіваючись отримати відповідний результат, при цьому ж ігнорують воду, щоденне вживання якої покращує діяльність клітин, зволожує шкіру і підвищує її еластичність. Карпатська джерельна вода це справжня волога і справжня краса!

 

Вода є важливою для м’язів і суглобів. Наші м’язи складаються з клітин, для яких велике значення має підтримка правильного балансу електролітів і рідини. Якщо її буде недостатньо, то це викличе м’язову втому. Вода стимулює м’язи працювати на найвищому рівні, адже насичує їх енергією.

 

Вода очищає організм від токсинів. Вона розбавляє їх і сприяє виведенню з нирок, шкіри і шлунково-кишкового тракту. Всі ми знаємо, що нирки це природний фільтр в організмі. Його робота залежить від кількості води, яку споживає людина.

 

Вода тамує голод. Повноцінний прийом їжі звісно, що важливий, але якщо ви хочете утриматися від шкідливих перекусів, вживання достатньої кількості води зберігатиме ваш шлунок наповненим.

 

Вода знижує ризик виникнення захворювань серця. Дослідження підтвердили, що люди, які випивають не менше 5 склянок води в день, зберігають себе від появи серцевого нападу.

 

Вода нормалізує роботу кишечника. Споживання достатньої кількості води запобігає появі запорів.

 

Вода заповнює енергетичний запас. Від її споживання залежить кількість кисню в крові. Якщо його мало, то організм не здатний утилізувати жир і перетворювати його в енергію.

 

Вода пришвидшує роботу мозку. Дослідники з Лондона з’ясували: якщо людина відчуває спрагу, її мозок концентрується передусім на цьому, тому реакція зменшується на 14 %.

 

Вода допомагає боротися з застудою. Британські вчені довели, що причиною хронічного нежитю і частих застуд може бути недостатня кількість води в організмі. Адже тоді слизова оболонка носа і горла суха, а має бути вологою, щоб протистояти вірусам.

 

Це ще далеко не всі корисні властивості води. Ми, погодьтесь, маємо безцінний дар, який несе в собі справжнє життя!

 

Вибираючи воду – Ви обираєте красу і здоров’я! Природна мінеральна вода ДЕВАЙТІС – вибір Вашого здоров’я!