ГОЛОВНА – Новини

25 Лютого 2018

Оптимальний рН баланс – запорука Вашого здоров’я!

Роль і значення води в житті людини беззаперечна, адже наш організм від 70% до 85% складається саме з води. Чи знали Ви, що ваше самопочуття та здоров’я безпосередньо залежить від рівню рН балансу?

Водневий показник (рН) – це показник, який відображає співвідношення кислоти і лугу в будь-якому розчині, тобто характеризує кислотно-лужний баланс. Рівень рН визначають за шкалою (від 0 до 14): показник рН в межах від 1,0 до 6,9 – кисле середовище, 7,0 – нейтральне, від 7,1 до 14,0 – лужне середовище.

 

 

Правильний рН баланс – запорука збереження міцного здоров’я. Наш організм постійно намагається втримати цю рівновагу, оскільки порушений баланс рН призводить до серйозних захворювань.

 

Рівень рН повинен бути в діапазоні 7,35 – 7,45. Більшість сучасних продуктів харчування мають низький рівень рН, тобто підвищену кислотність, яка негативно впливає на наше здоров’я. Наш організм самостійно бореться з зайвою кислотністю. А допомогти йому в цьому просто: негазована мінеральна вода «Девайтіс» ідеальна для підтримання оптимального кислотно-лужного балансу.

 

Протікаючи підземними річками від Карпатських гір, унікальна природна без доочищення вода «Девайтіс» потрапляє з свердловини до пляшок. Ми нічого не додаємо і нічого не забираємо: гірська вода «Девайтіс» очищується тільки надрами Карпат!

 

Щоденно вживаючи 1,5 л. негазованої мінеральної води «Девайтіс» Ви дбаєте про власне здоров’я, адже рівень рН води «Девайтіс нейтральний (7,1 – 7,3) і одночасно найбільш наближений до рН організму (7,35 – 7,45), при якому найкраще засвоюються мінерали та корисні речовини.

 

«Девайтіс» – органічна, жива вода! Здоров’я Вам на довгі роки!

 

ЗАВАНТАЖИТИ У ФОРМАТІ PDF