ГОЛОВНА – Новини

24 Лютого 2018

«Свічки зародження життя» – життєво необхідні мінерали!

Вживання вітамінних і мінеральних добавок не завжди дає бажаний результат. Але чи знаєте Ви, що ми маємо незамінну альтернативу? І це, без сумніву, природна мінеральна вода!

Ви, мабуть, неодноразово чули про те, що для здорового функціонування організму йому необхідна достатня кількість вітамінів та мінералів. Проте вживання вітамінних і мінеральних добавок не завжди дає бажаний результат. Але чи знаєте Ви, що ми маємо незамінну альтернативу? І це, без сумніву, природна мінеральна вода!

 

Наша Земля складається з 67 % солоної води і тільки на 3 % – з прісної. Всього 1 % прісних вод доступний людині, і лише чверть від цього обсягу може висуватись на звання мінеральних вод.

 

Сама назва свідчить, що мінеральна вода має в собі різні мікроелементи та мінеральні речовини. Залежно від того, який склад компонентів входить до мінеральної води, і визначатиме її ефект! Недарма мінерали називають «свічками зародження життя», адже вони, певною мірою, є електричними провідниками, які посилають електричні сигнали в кожну клітину нашого організму.

 

Чим же є унікальні природні мінеральні води? Тим, що підземні води досить відрізняються від інших вод своєю чистотою, а їхній склад визначається в залежності від типу породи, через які вони просочуються, від родовища мінеральних вод і від часу перебування під землею. Саме тому підземне походження мінеральної води є запорукою відсутності у її складі хімічних забруднювачів, яких є так багато на поверхні землі.

 

Велика кількість регіонів нашої країни видобувають мінеральну воду. Необхідно бути особливо пильним при її виборі, адже ймовірність підробки зростає, якщо ви обираєте воду з дуже далекого регіону. Краще надати перевагу мінеральній воді з прилеглих районів.

 

Якщо Ви зацікавлені у споживанні корисної води, то саме Івано-Франківська мінеральна вода ДЕВАЙТІС містить найбільш необхідні та важливі для здоров’я мінерали. Вона має змішаний склад і це тільки посилює її корисні властивості. Природна мінеральна вода ДЕВАЙТІС багата такими елементами як: магній (Мg), кальцій (Са), натрій (Na), калій (K) та йод (І).

 

Магній – сприяє вуглецевому і енергетичному обміну, а також стимулює нормальну роботу нервової системи.
Кальцій – зміцнює кістки, м’язи та зуби. Підтримує іонну рівновагу в організмі, має благотворний вплив на згортання крові, а також необхідний для серцево-судинної системи.
Натрій – зміцнює м’язи, допомагає поставити в норму кров’яний тиск, підтримує роботу травних ферментів і забезпечує рівновагу складу плазми крові.
Калій – зміцнює серце, покращує роботу нирок, підтримує кислотно-лужну рівновагу в крові і забезпечує своєчасну передачу нервових імпульсів.
Йод – покращує діяльність щитовидної залози.

Тому пам’ятайте, що для нормального функціонування людського організму необхідно отримувати достатню кількість важливих мінералів і мікроелементів, а корисні властивості мінеральної води ДЕВАЙТІС якраз допоможуть вам залишатися здоровими!
Лікувальна мінеральна вода ДЕВАЙТІС – зроби ковток здоров’я!

 

ЗАВАНТАЖИТИ У ФОРМАТІ PDF